• Søk om plass

  16/02/2018

  edf40wrjww2utHPContent:FullText

   

   

  Her kan du søke om plass hos oss!

  Du skal ta et valg som er viktig for deg og enda viktigere for barnet ditt! Hva barnet skal få av erfaringer å ta med seg videre i livet. Vi vil råde dere dere til å gå inn å se på alle hjemmesidene og dra på besøk. Velkomne skal dere være! Ring oss gjerne og gjør en avtale på

  telefon 6927 6222

  Fristen for hovedopptaket er 01.03.2018, da er det også frist for å bytte barnehageplass!

  http://www.moss.kommune.no/oppvekst-og-utdanning/barnehage/sok-om-og-endre-barnehageplass/

   

  Barnehagen Andersrød er et godt sted å være. Et sted hvor barna er omgitt av ansatte som bryr seg og er trygge voksne.

   

  I hagen vår går hønene og grisene rundt sammen med barna. Barna går i hønsehuset og finner et varmt egg vi skal bruke til lunsj.

   

  Eplehagen bugner av epler og har trær som skaper glede og utfordringer.

   

  Skogen og sjøen er vår boltreplass og nærmeste naboer. Vi har vår egen hytte på Albystranda, hvor vi er til alle årstider.

   

  Utelekeplassen er nyoppusset og barna var med å bestemme hva den skulle inneholde. Vi ønsket oss magi for alle aldre og utviklingstrinn, alle sanser skal stimuleres, armer og bein skal få utfordringer, det skal være kriker og kroker de skal få bygge sine fantasiland i fred, med gjenbruksmaterialer, udefinerbare materialer, kasser, presenninger, tepper og ting de finner på tur.

   

  De er med de voksne på deres oppgaver, reparere ting, lage mat, rake, grave, lage grønnsakshage, stelle dyra blant annet. Dette tror vi på og vet at barn trives med. Vi ser hvert barn for det de er og støtter og oppmuntrer dem på veien til å bli selvstendige og kompetente barn. En rød tråd i hverdagen er kjernevierdiene våre, som er kjærlig omsorg, glede og ansvarlighet. Vi lover at hos oss vil ditt barn og du som forelder bli sett og tatt på alvor!

   

  Barnehagen ligger midt i verdens beste og mest magiske idyll på Søndre Jeløy og var en gammel husmannsplass under Røed Gård. Det er knappe 10 minutter til Moss sentrum.