• Om oss/ vedtekter

  15/06/2016

  Barnehagen Andersrød er en privat barnehage som eies av Ellen og Geir Mølmen.Vi er en barnehage uten institusjonsfølelse. Her skal barn, foreldre og ansatte føle seg hjemme. Her leker og lærer barn gjennom aktiv deltagelse i hverdagsaktiviteter.

  Barnehagen vår ligger i et fantastisk landskapsvernområde og var tidligere en gammel husmannsplass under Røed gård, som er vår nærmeste nabo.

  Pedagogikken vår kaller vi derfor "husmannspedagogikk", som gjør at vi prioriterer aktiviteter der natur og hverdagsaktiviteter er i fokus. Vi har blant annet en stor hage med frukt og grønnsaker, hest, høner og minigris. Vi har stamplass i skogen, leier "Fiskehytta" på stranda og vi har egen båt.

  Turmulighetene er mange og varierte og vi benytter disse flittig.
  Et steinkast fra barnehagen ligger en vernet skog som i april og mai er dekket med hvitveis. Her har vi bygget en naturlekeplass med gapahuk og slenghuske. Her er det også fine stier vi kan ri på med hestene vår. Vi har også mange flotte strender i umiddelbar nærhet. Naboen vår, Røed Gård besøkes ofte og vi er jevnlig på Galleri F-15 på Alby. Der mottar vi kunstformidling og barna får holde på med spennende aktiviteter i et eget barneverksted.

  Barnehagen har 56 plasser, som er fordelt på tre avdelinger som alle er oppkalt etter personer som har bodd på Andersrød før.
  Margitstua 18 plasser for 1-2 år
  Rolfen 28 plasser for 3-4 år
  Siritunet 14 plasser for 5 åringene.

  LINKER:
  VEDTEKTER FOR BARNEHAGEN ANDERSRØD